Welkom bij Dierenspeciaalzaak Aquatiek in Wijk bij Duurstede

In het hart van het winkelgebied van Wijk bij Duurstede is een ruime en goed ingerichte Dierenspeciaalzaak. Zeker 150 verschillende soorten tropische vissen zijn te zien en te koop. Ook kunt u bij ons terecht voor al uw andere huisdieren. Wij hebben een goed gevuld knaagdiereneiland. Op reptielgebied hebben wij baardagamen, gekko´s en schildpadden zitten.

Het assortiment is zeer groot. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van vissen, hamsters, ratjes, kleurmuizen, konijnen in vele soorten, degoes, cavia, etc.

Wij hebben geen vogels. Wel alles voor hun verzorging. Natuurlijk hebben wij ook veel voor uw hond of kat.

Aquariumtechniek en alle zaken die nodig zijn voor het optimaal inrichten en verzorgen van uw aquarium. Aquatiek heeft uiteraard alle aquariumbenodigdheden zoals pompen, verwarmingselementen, filtermaterialen, tropische planten en de accessoires om het aquarium naar uw eigen smaak in te richten.

Vanzelfsprekend beschikken wij ook over een ruim assortiment medicijnen, water conditioners en onderhoudsmiddelen. Tijdens het voorjaar en de zomer kunt u ook een keuze maken uit het ruime assortiment voor uw tuinvijver.  Alle artikelen leveren wij tegen een scherpe prijs ook een goed en vooral objectief advies krijgt u van ons gratis!

En als u niets nodig heeft kunt u natuurlijk altijd langs komen om te genieten van de schitterende showaquaria.

De koffie staat in ieder geval altijd vers voor u klaar!

Team Aquatiek